Renco Schoemaker vertrekt bij IBenP

Per 1 maart 2022 heeft Renco Schoemaker als mede eigenaar afscheid genomen van IBenP.

Sinds 2018 bestond het bestuur van IB&P uit twee eigenaren, Renco Schoemaker en Erna Havinga. Samen hebben zij de koers en ontwikkeling van de organisatie vormgegeven. Wij verliezen in hem een deskundige en inspirerende adviseur, met het hart op de goede plek, aldus Erna.

Het besluit van Renco om nu te vertrekken is in goed overleg genomen. Het is zijn ambitie om meer hands-on bij klanten aan het werk te zijn. Hij blijft daarom ook als adviseur op het gebied van informatiebeveiliging en privacy actief, en zal ook zijn huidige opdracht in de vorm van ZZP’er bij IB&P voortzetten.

Renco vertelt over zijn vertrek: De door mijzelf gecreeerde spagaat tussen en ondernemer en adviseur (willen) zijn vond ik niet langer prettig, en ik ontdekte gaandeweg dat het adviseren mij het beste ligt. Afscheid nemen van IB&P was een moeilijke keuze, maar in Erna is de continuiteit meer dan geborgd.

Erna wil Renco bedanken voor zijn waardvolle bijdragen de afgelopen jaren en wenst hem veel succes in zijn verdere carriere – waarbij een verdere samenwerking met IB&P zeker een van de opties is.

Verder lezen bij de bron
IB&P
Laatste berichten van IB&P (alles zien)

Lees ons boek

Gemeenten. Bewustzijn. Privacy.

Het handboek voor informatiebewustzijn bij de lokale overheid.

Nieuwsbrief

Deze versturen we 3-4x per jaar.

Recente blogs

10 veelgemaakte fouten bij het configureren, beheren en beveiligen van systemen
Tien veelgemaakte fouten bij het configureren, beheren en beveiligen van systemen zorgen ervoor dat cybercriminelen nog altijd weten in te breken bij organisaties en toegang krijgen tot netwerken en data. Welke tien fouten zijn dit en hoe kan je deze aanpakken? Je leest het in deze blog!
Wat zijn mijn plichten als verwerkingsverantwoordelijke?
Als gemeente ben je in veel gevallen verwerkingsverantwoordelijke voor de persoonsgegevens die je verwerkt. Wanneer je verwerkersverantwoordelijke bent, horen hier een aantal plichten bij. Welke dit zijn, lees je in deze blog.
Wachtwoorden beheren? Gebruik een wachtwoordmanager!
De BIO schrijft voor dat gemeenten een wachtwoordmanager beschikbaar moeten stellen aan hun medewerkers. Maar wat is een wachtwoordmanager nu precies? Wat zijn de voordelen? En hoe veilig zijn ze? Je leest het in deze blog!

Meer recente berichten

AP waarschuwt WK gangers voor Qatarese apps
Verder lezen
Cyber Sessions The time is now
Verder lezen
Een hack volledig uitsluiten is niet te doen
Verder lezen
Kaag: digitale euro is er voorlopig nog niet, voorwaarden privacy belangrijk
Verder lezen
iCloud voor Windows heeft enorm privacy probleem
Verder lezen
Poets die securitycultuur op!
Verder lezen
Ook in cyberspace biedt Oekraine taaie weerstand
Verder lezen
Veilig en anoniem communiceren op het dark web
Verder lezen
Een veilige en transparante Europese markt: Digital Services Act
Verder lezen
Security experts over nieuwe security richtlijn NIS 2
Verder lezen