Adviseur Informatiebeveiliging en Privacy

Eelke de Jong

Veilig omgaan met informatie. Hierop spreek je Eelke als adviseur IB&P binnen jouw organisatie aan. Hij geeft zorgvuldig afgewogen advies op tactisch en operationeel niveau, en levert een passende bijdrage aan het IB&P-beleid.
Neem contact op via e.dejong@ib-p.nl
of bel 0686886003 / 0387601350

Achtergrond

Eelke is afgestudeerd jurist en studeerde daarvoor organisatiepsychologie. Na een start in het notariaat, en een tussenstap bij een softwareontwikkelaar, vond hij zijn huidige werkveld: gegevensbescherming en informatiebeveiliging. Eelke is CIPP/E gecertificeerd en studeert alweer voor het volgende certificaat.

Werkzaamheden

Op zoek naar een tijdelijke CISO, Privacy Officer of ENSIA-coördinator? Eelke heeft ruime ervaring met deze rollen. Op basis van ISO27001/2, BIO en AVG schat hij risico’s in, stelt hij beheersmaatregelen voor en implementeert deze ook. Eelke stroomlijnt processen en stelt werkinstructies op.

Top 3 compententies

  • Organisatiesensitief
  • Plannen & organiseren
  • Flexibel

Persoonlijk

Hoewel hij niet meer in competitieverband speelt, blijft Eelke onverminderd competitief in het wekelijkse vriendschappelijke zaalvoetbal. Hij verliest doorgaans bordspelletjes van zijn kinderen en mag graag series kijken en boeken lezen.

Certificaat

Certified Information Privacy Professional / Europe (CIPP/E)