Eigenaar & Sr. Adviseur Informatiebeveiliging en privacy

Erna Havinga

Erna is mede-eigenaar van IB&P en werkt bij uiteenlopende opdrachtgevers aan uitdagende en complexe privacy, informatiebeveiliging en compliance vraagstukken. Met haar ruime kennis van processen en beleid is ze in staat de uitdagingen van organisaties te begrijpen en te duiden.
Neem contact op via e.havinga@ib-p.nl
of bel 0686867042 / 0387601350

Achtergrond

Erna heeft veel ervaring in project- en programmamanagement, auditing (met name ISO27001) en het adviseren en implementeren van maatregelen op het gebied van Informatiebeveiliging en privacy. Ze doorziet het gemeentelijke speelveld goed en is CISSP, CISM en CISA gecertificeerd.

Werkzaamheden

Je kan Erna inzetten als senior-adviseur, zeker als kwartiermaker of projectleider is zij een goede aanwinst voor je organisatie. Ze geeft regelmatig workshops over informatiebeveiliging, privacy en risicomanagement. Ze vindt het belangrijk dat medewerkers niet alleen weten wat ze moeten doen, maar juist ook hoe ze dat moeten aanpakken.

Top 3 compententies

  • Onafhankelijk
  • Resultaatgericht
  • Coachend

Persoonlijk

Erna heeft twee kinderen en woont al een tijdje samen met haar man in een pittoresk dorpje in Midden-Drenthe. Ze vindt het heerlijk om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken. Niets is leuker dan door elkaar aan te vullen tot een mooi resultaat te komen.

Certificaten

Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Certified Information Security Manager (CISM) en Certified Information Systems Auditor (CISA)