Op je eigen moment meer leren over jouw vakgebied?

E-learning

Ben je als CISO of Functionaris Gegevensbescherming / Privacy Officer lekker aan de slag binnen de (lokale) overheid, maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Wil je ondersteuning wanneer het jou uitkomt en wil je zelf het tempo en de plaats bepalen? Een e-learning kan je op je eigen tijd en locatie doorlopen. Ideaal, maar waar vind je de e-learning die bij jou past?

Vragen? Bel ons: 038-7601350

Jouw werkomgeving

IB&P biedt een informatieve e-learning aan. Tijdens deze cursus worden theoretische en vakgerichte onderwerpen behandeld, waarmee jij als CISO of FG/PO kunt opereren binnen je werkomgeving. We hebben een e-learning speciaal op het gebied van informatiebeveiliging en een e-learning specifiek op het gebied van privacy (AVG). Uiteraard in de context van de (lokale) overheid.

Succes

Een e-learning bestaat uit 8 modules die je in 8 weken kunt volgen. Je krijgt alles aangereikt in onze online leeromgeving om van je cursus een succes te maken. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere Governance, Risicomanagement, Dataclassificatie, Incidentmanagement, Logische Toegangsbeveiliging, Bewustwording en nog veel meer. Je krijgt de volgende onderdelen:

  • één les per werkdag
  • filmpjes en syllabus. Kijk en luister, of lees de theorie
  • toetsvragen en certificaat.
  • ook na de 8 weken blijft je e-learning beschikbaar (1 jr)

Relevant

Op je eigen moment en op iedere locatie meer leren over jouw vakgebied. Dat kan perfect met e-learning. Wij bieden e-learning modules op het gebied van informatiebeveiliging en/of privacy. Onze e-learning hebben verschillende onderwerpen die relevant zijn binnen de (lokale) overheid.

Contact

Neem contact op met IB&P. Bel 038-7601350, mail contact@ib-p.nl of klik hieronder en laat een bericht achter.

Informatie downloaden

E-learning

Meer diensten

Privacy Specialist
Specialisten met de juiste ervaring inhuren?
CISO en ISO
Hoe vind je een deskundige CISO met de juiste ervaring?
Coaching
Hoe vind je een coach met de juiste ervaring?
Bewustwording MT en bestuur
Wat is jouw rol en wat zijn de mogelijkheden?
Data Protection Impact Assessment
Hoe voer je een DPIA uit waar je wat aan hebt?
Risicomanagement
Hoe maak je de risico’s beheersbaar?

E-learning? – IB&P helpt je