Renco Schoemaker vertrekt bij IB&P

Per 1 maart 2022 heeft Renco Schoemaker als mede-eigenaar afscheid genomen van IB&P.

Sinds 2018 bestond het bestuur van IB&P uit twee eigenaren, Renco Schoemaker en Erna Havinga. Samen hebben zij de koers en ontwikkeling van de organisatie vormgegeven. “Wij verliezen in hem een deskundige en inspirerende adviseur, met het hart op de goede plek”, aldus Erna.

Het besluit van Renco om nu te vertrekken is in goed overleg genomen. Het is zijn ambitie om meer hands-on bij klanten aan het werk te zijn. Hij blijft daarom ook als adviseur op het gebied van informatiebeveiliging en privacy actief, en zal ook zijn huidige opdracht in de vorm van ZZP’er bij IB&P voortzetten.

Renco vertelt over zijn vertrek: “De door mijzelf gecreëerde spagaat tussen en ondernemer en adviseur (willen) zijn vond ik niet langer prettig, en ik ontdekte gaandeweg dat het adviseren mij het beste ligt. Afscheid nemen van IB&P was een moeilijke keuze, maar in Erna is de continuïteit meer dan geborgd“.

Erna wil Renco bedanken voor zijn waardvolle bijdragen de afgelopen jaren en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière – waarbij een verdere samenwerking met IB&P zeker één van de opties is.