Het IB&P team

Bij IB&P vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben de juiste keuze gemaakt te hebben door ons in te huren. Wij vinden het fijn om binnen de organisatie aan de slag te gaan, maar zien onszelf pas echt als succesvol wanneer wij na een periode ook weer kunnen vertrekken waarna de organisatie zelf in staat is verder te gaan met wat we gezamenlijk hebben opgebouwd.
Kenmerkend voor IB&P BV is de informele organisatie. Er heerst een hoge betrokkenheid en sfeer van collegialiteit binnen het bedrijf.


Erna Havinga

Eigenaar & Sr. Adviseur Informatiebeveiliging en privacy
Erna is mede-eigenaar van IB&P en werkt bij uiteenlopende opdrachtgevers aan uitdagende en complexe privacy, informatiebeveiliging en compliance vraagstukken. Met haar ruime kennis van processen en beleid is ze in staat de uitdagingen van organisaties te begrijpen en te duiden.

Renco Schoemaker

Eigenaar en Sr. Adviseur Informatiebeveiliging & privacy
Renco is mede-eigenaar van IB&P en een pragmatisch adviseur met ruime ervaring bij gemeenten op het vlak van zowel informatiebeveiliging als privacy. Hij weet goed raad met de BIO, ENSIA en de AVG. Zowel vanuit de invalshoek implementatie als compliance.

Anita Schoemaker – van Dartel

Administratief medewerkster
Anita is de administratieve spin in het web van IB&P. Ze zorgt voor de financiële administratie, de urenregistratie van adviseurs en houdt het CRM-systeem actueel. Ook voor andere administratieve werkzaamheden draait ze haar hand niet om.