Skip to main content

Over IB&P

IB&P  is een adviesorganisatie die gespecialiseerd is in informatiebeveiliging en privacy binnen de lokale overheid, met name gericht op gemeenten. Ons doel is om gemeenten te helpen bij het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van hun informatie, evenals het naleven van relevante wet- en regelgeving op het gebied van privacybescherming. Wij hebben inhoudelijke kennis van BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid), AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en WPG (Wet Politiegegevens) en de wijze waarop dit binnen gemeenten kan worden toegepast.

Waarom samenwerken met IB&P?

Ervaring met de lokale overheid: We begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee gemeenten worden geconfronteerd op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, en we hebben jarenlange ervaring in het werken met lokale overheden. We zijn bekend met de complexe infrastructuur, de gevoelige gegevens en de unieke vereisten van gemeentelijke organisaties

Expertise: Ons team bestaat uit gekwalificeerde professionals met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. We blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen (zie ook onze nieuwsoverzichten), trends en best practices binnen de gemeenten (lees ook onze blogs), zodat we onze klanten altijd de meest relevante en effectieve oplossingen kunnen bieden.

  

Klantgerichte aanpak: We geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten. We luisteren naar hun specifieke behoeften en doelstellingen en passen onze diensten aan om aan die behoeften te voldoen. Ons doel is om de best practices te vertalen in oplossingen die aansluiten bij de unieke situatie van elke gemeente.

Partnerschappen: We werken samen met andere professionals om onze klanten de beste ondersteuning te kunnen bieden. We selecteren zorgvuldig onze partners op basis van hun expertise, betrouwbaarheid en innovatievermogen, om ervoor te zorgen dat onze klanten profiteren van de beste kennis en kunde op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.