Blijf IB&P volgen

Lees hier op welke manieren dat kan

Bij IB&P steken we veel tijd in het verzamelen van relevante nieuwsberichten en documenten. Daarnaast schrijven we zelf tweewekelijks een artikel (blog) over een actueel onderwerp. Omdat het in ons vak belangrijk is goed ‘bij’ te blijven, kan je ons op verschillende manieren volgen. Op deze pagina zetten we alles op een rij voor je. Wel zo makkelijk! Maar je kan ook gewoon op bezoek komen 🙂

IB&P Nieuwsbrief

3-4x per jaar een boordevolle nieuwsbrief in je inbox

Eens per 2-3 maanden versturen we een nieuwsbrief waarin we het
nieuws van de afgelopen periode op rij zetten. Je vindt er onze meest gelezen blogs, vaakst gedownloade documenten en populaire nieuwsitems. Ook schrijven we over nieuwe ideeën, medewerkers en andere ontwikkelingen binnen IB&P. Persoonlijk én inhoudelijk.

Aanmelden nieuwsbrief

IB&P Nieuwsoverzicht

Iedere maandagochtend om 09:00 het nieuws in je inbox

Elke maandagochtend om 09:00 versturen we het nieuwsoverzicht. Je leest er de nieuwsitems van de afgelopen week, onze nieuwste blog, downloads en regelmatig ook vacatures. Deze wekelijkse mail is voor mensen die graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws en later nog eens wat willen terugzoeken. Vooral inhoudelijk, gesplitst naar informatiebeveiliging en privacy.

Aanmelden nieuwsoverzicht

LinkedIn & Twitter

Dagelijks één of meerdere (nieuws)berichten in je timeline

Ben je actief op social media? Dan kan je ons volgen op LinkedIn en/of Twitter. Op LinkedIn plaatsen we elke dag 1-2 berichten terwijl we op Twitter actiever zijn met 2-4 berichten per dag. Alles wat we delen komt ook in ons wekelijkse nieuwsoverzicht, maar op deze manier lees je dagelijks even bij. Uiteraard is beide ook een goed idee. Via social media kan je eenvoudig reageren.

1-2 berichten per dag op werkdagen

2-4 berichten per dag op alle dagen

RSS feeds

Op hoogte blijven zoals jij dat wilt

Jaren geleden al afgeschreven door de grote techreuzen, maar toch wordt RSS nog vrij veel gebruikt. Ook wij ondersteunen diverse RSS feeds die je naar eigen voorkeur kan inlezen in je favoriete applicatie(s). Zo gaan berichten niet verloren in de social media timeline of overvolle mailbox.

IB&P Agenda

Mis geen interessante bijeenkomst meer

We plaatsen al vrij lang nieuwsberichten over interessante bijeenkomsten, maar we ondersteunen ook een (openbare) agenda waar al deze bijeenkomst in staan. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van relevante bijeenkomsten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Je kan de (Google) agenda eenvoudig toevoegen aan je favoriete applicatie(s).

[deze openbare Google agenda is verwijderd omdat we niet langer gebruik wensen te maken van Google diensten. We hebben nog geen privacyvriendelijk alternatief gevonden met gelijkwaardige functionaliteit, maar staan open voor tips!]

IB&P bijeenkomsten en boek

Kom naar één van onze bijeenkomsten en lees ons boek

CISO Pioniers

Voor CISO’s die graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Mensen die uitzoeken en uitvinden ‘hoe’ je het doet in de praktijk. Herken jij je hierin? Dan ben jij wat wij noemen een CISO Pionier en hopen we dat je komt naar onze bijeenkomsten!

Check snel wanneer de volgende bijeenkomst is.

Ons (hand)boek

Onze jarenlange ervaring met informatiebeveiliging en privacy én onze ‘lessons learned’ binnen de lokale overheid hebben we vertaald naar een praktisch handboek. Speciaal voor de lokale overheid. Bestel het boek ook!

Bestel het boek direct of lees eerst een hoofdstuk!

Privacy Pioniers

Voor Privacy Officers die graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Mensen die uitzoeken en uitvinden ‘hoe’ je het doet in de praktijk. Herken jij je hierin? Dan ben jij een Privacy Pionier en hopen we dat je komt naar onze bijeenkomsten!

Check snel wanneer de volgende bijeenkomst is!