Skip to main content

CISO Pioniers

Mensen die uitzoeken en uitvinden ‘hoe’ je het doet in de praktijk

Welkom bij onze exclusieve bijeenkomsten voor gemeentelijke CISO’s – de pioniers van informatiebeveiliging binnen gemeenten!

Deze middag is ontworpen om een unieke gelegenheid te bieden waar CISO’s, de sleutelfiguren in informatiebeveiliging binnen de lokale overheid, bij elkaar kunnen komen en diepgaande gesprekken kunnen voeren over de praktische aspecten van hun werk. We begrijpen dat de rol van een CISO in de publieke sector unieke uitdagingen met zich meebrengt, en daarom hebben we deze bijeenkomst gecreëerd om een platform te bieden voor het delen van ervaringen, best practices en het bespreken van real-world scenario’s.

We hopen binnenkort een CISO Pioniers te organiseren. Zodra we dit concreet kunnen maken hoor je van ons!

CISO Pioniers?

De pioniers onder de gemeentelijke CISO’s

De pioniers onder de gemeentelijke CISO’s. De adviseurs die graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Mensen die uitzoeken en uitvinden ‘hoe’ je het doet in de praktijk. Herken jij je hierin? Dan ben jij een CISO Pionier en hopen we dat je komt naar onze masterclass!

Hieronder een impressie van de vorige editie.

Programma

Tijdens de middag kun je het volgende verwachten:

Elke CISO Pionier heeft een ander thema

 • Interactieve sessies

  We faciliteren discussies over actuele onderwerpen in informatiebeveiliging en privacy die van belang zijn voor gemeenten. Dit is geen passieve lezing, maar een actieve uitwisseling van kennis en inzichten.

 • Praktijk casus

  Deelnemers krijgen de kans om hun eigen praktijkcases te presenteren en feedback te ontvangen van collega-CISO’s. Dit is een waardevolle gelegenheid om van elkaars ervaringen te leren en nieuwe benaderingen te ontdekken.

 • Netwerken

  Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw waardevolle professionele relaties op. Je kunt ideeën uitwisselen, samenwerkingen aangaan en een sterker netwerk opbouwen binnen de gemeentelijke informatiebeveiligingsgemeenschap.

 • Experts en adviseurs

  We nodigen ervaren experts en adviseurs uit die bekend zijn met de uitdagingen van informatiebeveiliging binnen gemeenten. Ze zullen hun inzichten delen en uw vragen beantwoorden.

Privacy Pioniers

Voor Privacy Officers die graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Mensen die uitzoeken en uitvinden ‘hoe’ je het doet in de praktijk. Herken jij je hierin? Dan ben jij een Privacy Pionier en hopen we dat je komt naar onze bijeenkomsten!

Check snel wanneer de volgende bijeenkomst is!

Ons (hand)boek

Onze jarenlange ervaring met informatiebeveiliging en privacy én onze ‘lessons learned’ binnen de lokale overheid hebben we vertaald naar een praktisch handboek. Speciaal voor de lokale overheid. Bestel het boek ook en doe er je voordeel mee in je werk.

Bestel het boek direct of lees eerst een hoofdstuk!