Skip to main content

Werken bij IB&P als ZZP’er

Vanuit IB&P zijn wij altijd op zoek naar ervaren en gedreven professionals op het gebied van privacy en/of informatiebeveiliging, en werken dan ook graag samen met zelfstandigen (ZZP’ers) op dit vakgebied. Heb jij ervaring binnen de gemeentelijke markt (lokale overheid), dan zijn wij naar jou op zoek!

Persoonlijk

We zijn een kleine organisatie waar je geen nummertje bent of ‘een van de velen’. We zijn juist nieuwsgierig naar wie je bent en wat je zoekt en helpen jou bij het vinden van een geschikte opdracht.

Betrokken

Er komt best veel kijken bij het zelfstandig ondernemerschap. Soms heb je behoefte om even te sparren over jouw aanpak. Wij bieden jou een ontmoetingsplaats voor ondernemers. Ontmoeten, kennis delen en samenwerken met vakcollega’s. Zij kunnen jou als geen ander adviseren. Ook kun je altijd bij ons aankloppen voor advies. We denken graag met je mee. Je staat er dus niet alleen voor als ZZP’er!

Ontwikkeling

Jouw ontwikkeling is belangrijk. Om je kennis up te date te houden en mee te groeien in de ontwikkelingen, kun je in-house kennissessies (vaak georganiseerd door collega ZZP’ers) volgen. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van IB&P trainingen (tegen een gereduceerd tarief).

Efficient

Als ZZP’er wil je zo efficiënt mogelijk te werk gaan met je opdrachten en heb je vooral behoefte aan snelle betaling en zo min mogelijk administratie. Wij maken het jou daarom zo gemakkelijk mogelijk. Tijd verspillen aan administratie en ingewikkelde werkprocessen behoort tot het verleden. Wij hebben het contract met de klant en regelen daarmee alle facturatie en inzetovereenkomsten. Jij hoeft in principe alleen je eigen factuur richting ons te sturen. We bieden je zelfs de mogelijkheid om alle bijkomende administratieve taken (denk bijv. aan de Btw-aangifte) bij je weg te halen door een samenwerking met een boekhoudkantoor.


Kortom, bij ons geniet je van de vrijheid die je hebt als ZZP’er, alleen dan met collega’s! Ben je na het lezen van dit bericht enthousiast geworden?

Schrijf je dan bij ons in!
Bij een vacature of opdracht zoeken wij als eerste in ons eigen netwerk. Schrijf je daarom bij ons in. Geef hierbij duidelijk aan welke ervaring je hebt en waar je naar op zoek bent. Wanneer je onderstaande gegevens invult, zullen we contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.