Skip to main content

Hoe vind je een deskundige professional met de juiste ervaring?

CISO en ISO

Als  (lokale) overheid moet je op veel beleidsterreinen kennis in huis hebben. Ook op het gebied van informatiebeveiliging. In de praktijk blijkt het vaak lastig om deze kennis te ontwikkelen, actueel te houden én te borgen in de organisatie. Daardoor kan het voorkomen dat je tijdelijk een (ervaren) CISO of ISO zoekt ter overbrugging. Waar vind je deze?

Vragen? Bel ons: +31 6 230 10 235

Ruime ervaring

Een ervaren CISO of ISO vinden is al een uitdaging op zich, laat staan een CISO/ISO die kennis en ervaring heeft met de processen binnen (lokale) overheden. Een IB&P CISO/ISO neemt  ruime ervaring, opgedaan bij de overheid, mee en heeft daarnaast vakinhoudelijke kennis. Wel zo prettig.

Onze adviseurs zijn binnen no-time ingewerkt, waardoor het werk snel hervat of overgenomen kan worden. We sturen er altijd op aan dat parallel aan onze inhuur ook wordt gewerkt aan een structurele oplossing.

Structuur en overzicht

Het voordeel van onze CISO/ISO’s is dat hij of zij direct weet wat er moet gebeuren en in welke volgorde. Dit behalen we door intern veel kennis en ervaring uit te wisselen. De CISO/ISO werkzaamheden worden gestructureerd en overzichtelijk uitgevoerd. Fijn voor de adviseur en voor jou als opdrachtgever.

  • CISO/ISO’s met ruime ervaring bij (lokale) overheden
  • Regelmatig evaluaties en (eventueel) bijsturing
  • Duidelijke (uren)verantwoording over de werkzaamheden

Overheids DNA

Heb jij tijdelijk behoefte aan een kundige, ervaren CISO of ISO die samen met jou werkt aan een structurele oplossing voor jouw organisatie? Huur dan een IB&P CISO/ISO in. Er is geen adviesbureau op het gebied van informatiebeveiliging en privacy dat over meer (lokale) overheids-DNA beschikt.

Flexibele ondersteuning

Bij IB&P begrijpen we dat de behoeften van jouw organisatie kunnen fluctueren en dat de wereld van informatiebeveiliging continu in ontwikkeling is. Daarom bieden wij niet alleen ervaren CISO/ISO’s, maar ook een flexibele en betrouwbare ondersteuning die zich aanpast aan jouw specifieke behoeften. Onze deskundigen staan klaar om zowel strategisch als operationeel bij te dragen aan de veiligheid van jouw organisatie. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een langetermijnstrategie of het aanpakken van acute veiligheidsvraagstukken, onze CISO en ISO’s zijn er klaar voor!

Contact

Neem contact op met IB&P.
Bel +31 6 230 10 235, mail contact@ib-p.nl of klik hieronder en laat een bericht achter.

Informatie downloaden

Meer diensten

ENSIA-coördinator
Slim uitbesteden, toch?
ENSIA Workshop
Is jouw gemeente klaar voor de ENSIA verantwoording?
Bewustwording Applicatiebeheerders
Wat wordt er vanuit de BIO van je verwacht?
Privacy Specialist
Specialisten met de juiste ervaring inhuren?
CISO en ISO
Hoe vind je een deskundige professional met de juiste ervaring?
Coaching
Hoe vind je een coach met de juiste ervaring?

CISO en ISO? – IB&P helpt je