Grootste privacyschender 2018

Via de website van Bits of Freedom kun je de grootste privacyschender van 2018 nomineren. Dit kan tot 25 november.Het enige dat je hoeft te doen is een persoon of organisatie in te vullen inclusief nominatie. Deze worden dan meegenomen in de nominaties voor de Big Brother Awards Publieksprijs.

Elk jaar wordt de Big Brother Awards Publieksprijs uitgereikt aan de persoon of organisatie die de grofste inbreuk maakte op de privacy van Nederlanders. Wie wordt de grootste privacyschender van 2018? Kandidaten nomineren kan tot en met 25 november.

De uitreiking zal plaatsvinden op 22 januari 2019 in de Rode Hoed te Amsterdam

Verder lezen bij de bron
Computeropslagmedia vaak onveilig
Zes privacy tips voor 2019

Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap