PMP Privacy Kompas

Balans zoeken in privacy kan volgens Sergej Katus goed door het PMP Privacy Kompas te gebruiken. Je kunt een stappenplan downloaden om o.a. handige tips en links te krijgen over het in balans brengen van jouw organisatie op het gebied van privacy.

Het doel van de AVG (dus het voldoen aan de AVG) is eigenlijk simpel: streef naar beleid dat te toetsen is aan het kwadrant rechtsboven. De kwadranten staan voor de volwassenheidsniveaus van het privacybeleid en de mate waarin in passende waarborgen is voorzien.

Maar de PMP Privacy Kompas is vooral een praktische denkrichting voor iedereen die met het huidige en het nieuwe beleid bezig is. Het brengt privacyregelgeving terug naar de essentie: voldoet het of niet? Indien het voldoet: laten we ons er te veel door beperken of zien we ook de kansen van de nieuwe regelgeving?

Verder lezen bij de bron
Classificatie van informatie in de praktijk
Logius Roadshow Toegang

Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap