CISO workshop ‘Tien geboden’

Om je in jouw rol als CISO te ondersteunen organiseert de IBD op dinsdag 19 februari 2019 een workshop ‘Tien geboden voor de CISO’. Tijdens deze workshop worden o.a. valkuilen benoemd en krijg je diverse tips om ervoor te zorgen dat je jouw werk beter uit kunt voeren.

In deze workshop benoemen we de valkuilen en geven wij u aan de hand van ‘tien geboden’ tips hoe u deze valkuilen vermijdt. Het doel is u vanaf de start in de juiste positie binnen de beveiligingsorganisatie te plaatsen en te zorgen dat u de beveiligingsorganisatie voor u laat werken in plaats van dat u de beveiligingsorganisatie op uw schouders neemt. Tijdens de workshop gaan we ook in op de vraag wat de Informatiebeveiligingsdienst voor u kan betekenen.

Bent u al langer aangesteld als CISO, maar toch geïnteresseerd in de ‘tien geboden’? Ook dan kunt u zich inschrijven voor deze workshop. De eerste sessie is bedoeld als try-out, waarbij feedback over de vorm van de workshop uitdrukkelijk gewenst is.

Verder lezen bij de bron
IB&P
Laatste berichten van IB&P (alles zien)

Lees ons boek

Gemeenten. Bewustzijn. Privacy.

Het handboek voor informatiebewustzijn bij de lokale overheid.

Nieuwsbrief

Deze versturen we 3-4x per jaar.

Recente blogs

10 veelgemaakte fouten bij het configureren, beheren en beveiligen van systemen
Tien veelgemaakte fouten bij het configureren, beheren en beveiligen van systemen zorgen ervoor dat cybercriminelen nog altijd weten in te breken bij organisaties en toegang krijgen tot netwerken en data. Welke tien fouten zijn dit en hoe kan je deze aanpakken? Je leest het in deze blog!
Wat zijn mijn plichten als verwerkingsverantwoordelijke?
Als gemeente ben je in veel gevallen verwerkingsverantwoordelijke voor de persoonsgegevens die je verwerkt. Wanneer je verwerkersverantwoordelijke bent, horen hier een aantal plichten bij. Welke dit zijn, lees je in deze blog.
Wachtwoorden beheren? Gebruik een wachtwoordmanager!
De BIO schrijft voor dat gemeenten een wachtwoordmanager beschikbaar moeten stellen aan hun medewerkers. Maar wat is een wachtwoordmanager nu precies? Wat zijn de voordelen? En hoe veilig zijn ze? Je leest het in deze blog!

Meer recente berichten

Cyber Sessions The time is now
Verder lezen
Een hack volledig uitsluiten is niet te doen
Verder lezen
Kaag: digitale euro is er voorlopig nog niet, voorwaarden privacy belangrijk
Verder lezen
iCloud voor Windows heeft enorm privacy probleem
Verder lezen
Poets die securitycultuur op!
Verder lezen
Ook in cyberspace biedt Oekraine taaie weerstand
Verder lezen
Veilig en anoniem communiceren op het dark web
Verder lezen
Een veilige en transparante Europese markt: Digital Services Act
Verder lezen
Security experts over nieuwe security richtlijn NIS 2
Verder lezen
Cyberbeveiliging: Parlement neemt nieuwe wet aan om veerkracht EU te versterken
Verder lezen