Das Leben von Mir

De film ‘Das Leben der Andern’ speelt zich af in 1984 in Oost-Berlijn. De Stasi probeert zoveel mogelijk over burgers te weten te komen om ze daarmee te kunnen controleren. De Stasi is ondertussen vervangen door veel slimmere partijen. Ik zie het daarom somber in.

Ooit was ik een enthousiaste gebruiker van het internet en later ook sociale media. Hoe mooi is het dat mensen uit de hele wereld online ervaringen kunnen uitwisselen? Maar net als bij eerdere disruptieve ontwikkelingen wisten we nog niet wat er allemaal mis kon gaan. Dus zijn de zakelijke slimmeriken er ook deze keer mee aan de haal gegaan.

Verder lezen bij de bron
Anouk Tijhuis

Recente berichten van Anouk Tijhuis (bekijk alles)

Informatiebeveiligingbeleid Het Hogeland
Cyberdiplomatie - Balans tussen vrijheid en veiligheid

Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap