Congrestival VNG Realisatie

Op 13 maart 2019 komen gemeenten bij elkaar op het Congrestival om het te hebben over samen organiseren. Met een congrestival wordt een combinatie bedoeld van een inhoudelijk congres en een informeel en verbindend festival. Heb jij je al aangemeld?

Samen organiseren vraagt om durf en vertrouwen. Durf om het beter en anders te doen, vertrouwen om dit met elkaar te doen. Maar wat betekent dit precies en hoe vult u dat in?

Gemeenten komen op 13 maart 2019 bij elkaar om hun uitvoeringsvraagstukken binnen maatschappelijke opgaven te verkennen en concrete oplossingen te delen. VNG Realisatie kiest dit keer voor de vorm van een congrestival: een combinatie van een inhoudelijk congres en een informeel en verbindend festival met inspirerende initiatieven en praktijkvoorbeelden. Voor én door gemeenten en met de mens centraal. Samen organiseren is mensenwerk!

Ieder domein een eigen plein

Elk domein krijgt een plein waar gemeenten hun dilemma’s bespreken, oplossingen delen, leveranciers hun toepassingen laten zien, inwoners vertellen over hun ervaringen en waar innovaties worden gepresenteerd. De pleinen:

  • Sociaal domein
  • Fysiek domein
  • Dienstverlening
  • Openbaar bestuur en veiligheid
Verder lezen bij de bron
Training gegevensbescherming VNG
ACT doelen Privacybescherming

Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap