Symposium weerbaarheid digitale samenleving

Op 22 november vind er in Soesterberg een gratis bijeenkomst plaats over het verbeteren van de weerbaarheid van je organisatie in de digitale samenleving. Tijdens deze dag kun je diverse presentaties en verdiepingssessies bijwonen. Je kunt je nog aanmelden!

Praat mee , krijg antwoorden en wissel ervaringen uit.

Digitalisering verandert elke branche en elk vakgebied. Daarmee stijgt ook de afhankelijkheid van een goed functionerend telecomnetwerk. Het moet beschikbaar zijn en op tijd de juiste informatie leveren. Maar wat doet u als telecom uitvalt? Bijvoorbeeld door een cyberaanval of een kabel die geraakt wordt bij graafwerkzaamheden. Uitval is nooit helemaal te voorkomen en de impact kan groot zijn. Hoe haakt u aan bij technologische ontwikkelingen en zorgt u er ook voor dat uw organisatie kan omgaan met uitval van telecom en klaar is voor de toekomst?

Kom 22 november naar Voormalig Officierscasino in Soesterberg en hoor hoe koplopers het in hun organisatie aanpakken. Ga in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie, krijg antwoorden op uw vragen en wissel ervaringen uit met branchegenoten.

Verder lezen bij de bron
Factsheet Gebruik tweefactorauthenticatie
CISO Gemeente Vlissingen

Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap