Website Aanpak IBP voor scholen vernieuwd

Scholen opgelet! Kennisnet heeft de website Aanpak IBP vernieuwd. Met hulp van de PO- en VO-raad. Zo weet je als school zeker dat je niets over het hoofd ziet wat betreft informatiebeveiliging en privacy.

De vernieuwde Aanpak IBP helpt scholen in het primair en voortgezet onderwijs bij het regelen van IBP. Of het nu gaat om om het regelen van cameratoezicht op school, het vragen van toestemming bij het delen van beeldmateriaal of het aanstellen van een functionaris voor gegevensbescherming (FG): de Aanpak IBP helpt scholen op weg.

De website is bedoeld voor schoolbestuurders, managers of verantwoordelijken IBP, informatiemanagers, security officers, functioneel beheerders, ict-coördinatoren en kwaliteitsmedewerkers die zich bezighouden met IBP. 

Scholen ontzorgen met de Aanpak IBP

De Aanpak IBP is hét hulpmiddel voor scholen bij het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van IBP-beleid. Aan de hand van een duidelijk stappenplan worden scholen hierbij geholpen. Ook zijn er handige praktische tools, zoals templates voor beleidsplannen en checklisten beschikbaar. Deze bieden houvast bij het regelen van IBP. De Aanpak IBP maakt het scholen op die manier zo eenvoudig mogelijk.

Verder lezen bij de bron
Renco Schoemaker

Recente berichten van Renco Schoemaker (bekijk alles)

IB-presentaties regiobijeenkomst voorjaar 2019
iBestuur Congres 2019: In the Dutch Mountains

Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap