Actuele politieke/beleidsmatige ontwikkelingen rondom cybersecurity

NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors, heeft een overzicht van de actuele politieke en beleidsmatige ontwikkelingen rondom cybersecutity.

Laatste Update: 9 maart 2020 (onder redactie van Rob Bouman)

  • Op 3 maart 2020 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel tot wijziging van de Paspoortwet in verband met de invoering van elektronische identificatie met een publiek identificatiemiddel (35047) als hamerstuk afgedaan.
  • Op 2 maart 2020 heeft de minister van J&V een brief (25124 nr 102) naar de Tweede Kamer gestuurd over de stand van zaken van de verbeteringen van het C2000-netwerk. Het nazorgteam is uitgebreid en er zijn extra experts ingeschakeld. Er zijn inmiddels oplossingen gevonden voor diverse problemen, aan andere problemen wordt de komende weken onverminderd doorgewerkt.
Verder lezen bij de bron
Anouk Tijhuis
Recente berichten van Anouk Tijhuis (bekijk alles)
    Corona, AI en privacy
    Knellende verwerkerscontracten ontzenuwd