Privacy Evenement Dirkzwager

Op 21 mei 2019 organiseert Dirkzwager een gratis privacy evenement met o.a. een paneldiscussie en diverse break-out sessies over privacyrecht in het algemeen, inclusief de AVG.

Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming in werking getreden. De komst van de AVG heeft veel stof doen opwaaien. Wat heeft het ons tot nu toe in de praktijk gebracht en waar moeten we op letten?

Bijna exact één jaar na de inwerkingtreding van de AVG, op 21 mei 2019, maken we tijdens het Dirkzwager Privacy Evenement de voorlopige balans op. We blikken terug op de veranderingen en zoomen in op actuele thema’s binnen het privacyrecht.

Keynote-spreker Maurits Martijn, bekend van De Correspondent, bijt het spits af met een prikkelende lezing over het belang van privacy. Vervolgens gaan experts uit het veld met elkaar in discussie over dilemma’s uit de praktijk. Na de pauze belichten de advocaten van het Dirkzwager Privacyteam in break-outsessies de AVG vanuit verschillende invalshoeken en geven zij concrete tips. Tijdens de afsluitende borrel zal volop gelegenheid zijn voor het stellen verdere vragen in het Privacy Café.

Verder lezen bij de bron
Uitgifte servercertificaten
Cybersecurity & vitale waterwerken

Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap