Crisisoefening Mind Your Step

Weet jij wat je moet doen als jouw organisatie een incident heeft met betrekking tot informatiebeveiliging of privacy? Om dergelijke situaties te oefenen kan je mee doen aan deze crisisoefening op 25 oktober in Oosterhout.

Jouw organisatie doet er uiteraard alles aan om een incident op het gebied van informatieveiligheid en privacy te voorkomen. Maar stel je nu eens voor dat er ondanks al die inspanningen toch een incident plaatsvindt? Bijvoorbeeld een datalek omdat één van je collega’s zijn bedrijfstelefoon vol klantgegevens verliest? Wat doe jij dan? Of sterker nog, wat ‘moet’ je dan doen als je de regels netjes zou volgen? Op donderdag 25 oktober kun je ontdekken hoe jij handelt in een crisissituatie én belangrijker nog, wat er voor nodig is om slim samen te werken in zo’n situatie. Op ons soul:made kantoor in Oosterhout (NB) organiseren wij namelijk een crisisoefening waar je van harte voor uitgenodigd bent.

Tijdens deze oefening waarin een echte crisissituatie op privacy- en informatieveiligheidsvlak centraal staat, ga je als deelnemer samen aan de slag om de crisis zo efficiënt mogelijk te beheersen door gerichte stappen te ondernemen. Om zo niet alleen te voorkomen dat de data bij onbevoegden terechtkomt, maar ook om te achterhalen wie de dader is.

Verder lezen bij de bron
Onderzoek naar digitale identiteit
Handreiking Betrouwbaarheidsniveaus

Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap