Webinar Privacy met Aleid Wolfsen

Op 7 mei vindt er van 15:30u tot 16:30u een webinar plaats waarin Aleid Wolfsen toelicht wat we leren van de AVG, wat de misverstanden zijn en wat de uitgangspunten zijn. Je kunt je nog aanmelden.

Aanmelden voor de webinar

Meld je aan, ook als het op dat moment niet uitkomt, want je kunt de webinar op een later moment terugkijken. Je krijgt een seintje vlak voordat de webinar begint. Maar ook op het moment dat je hem kan terugkijken. LET OP: meld je aan met het e-mail adres van je werk.

Waarom een webinar over privacy?

Uit onderzoek dat de Autoriteit Persoonsgegevens liet doen, bleek dat 94% van de mensen zich zorgen maakt over de bescherming van hun persoonsgegevens. Vooral over misbruik van hun identiteitsbewijs, het volgen van hun online zoekgedrag en wifitracking. Bij uitstek situaties waarin mensen de grip op hun persoonsgegevens kwijt zijn. De AVG die sinds 25 mei 2018 geldt kwam dan ook geen dag te laat. De AVG zorgt voor meer grip: voor de mensen van wie gegevens worden verwerkt, maar óók voor de organisaties die hun persoonsgegevens verwerken en voor de privacytoezichthouder.

Bekijk ook de webinars met Jim Stolze, Geert Wind en Perry van der Weyden.

Gratis cursus over privacy

Wist je dat de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) een gratis cursus geeft over privacy? Je leert wat de AVG is. Welke impact heeft die op je werk? Wanneer werk je volgens de regels? Lees meer over deze cursus. Stuur een e-mail naar radio@rijksoverheid.nl om je in te schrijven. Vermeld dan je naam, telefoonnummer en datum van de cursus. Meld je aan voor één van de volgende data: 21 mei, 18 juni of 24 september.

Verder lezen bij de bron
Voors en tegens gemeentelijke standaarden
Conferentie 'Tijd voor digitale veiligheid'

Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap