Security Awareness NL Seminar: Meten, Weten en Verbeteren!

Donderdag 17 oktober is de derde seminar van het jaar over het thema ‘Meten, Weten en Verbeteren’. Hiermee maakt Security Awareness NL de serie van drie seminars over dit thema in 2019 rond.

Over dit evenement

Donderdag 17 oktober is de derde seminar van het jaar over het thema ‘Meten, Weten en Verbeteren’. Hiermee maken we de serie van drie seminars over dit thema in 2019 rond.

Richard Verbrugge, werkzaam bij CISO Awareness ABN Amro, zal spreken over het koppelen van diverse systemen en het gebruiken van deze metrics voor awareness activiteiten.

Rick van der Kleij, werkzaam bij TNO en de Haagse Hogeschool, zal spreken over het onderzoek naar cyber secure behaviour bij financiële instellingen.

Tijdens deze seminar is ook de Award uitreiking voor de Human Factor in Security Award 2019. Drie finalisten pitchen hun inzending voordat de uitreiking plaatsvindt. Heb jij een prachtig security-awareness-initiatief ontwikkeld of uitgevoerd waarmee mensen weerbaarder worden en de samenleving veiliger? Heb je een inspirerend voorbeeld voor anderen die hier ook aan werken? Doe dan mee! Geef uiterlijk 30 september je naam, een korte beschrijving van je initiatief en contactgegevens door aan support@privacylabnederland.nl. Daarna wordt er contact met je opgenomen voor verdere details.

Programma

16.30 lnloop
17:00 Opening
17.10 Richard Verbrugge, ABN Amro
17:40 Rick van der Kleij, TNO
18.10 Introductie Human Factor in Security Award
18:20 Pauze, incl. licht diner
18:50 Pitches drie finalisten
19:35 Panel discussie
20.05 Prijsuitreiking
20:15 Borrel
21:00 Einde programma

Verder lezen bij de bron
Anouk Tijhuis
Recente berichten van Anouk Tijhuis (bekijk alles)
    Nudging in de openbare ruimte: subtiele gedragsbeïnvloeding
    Nederlandse Privacy Awards 2020

    Copyright © 2014 - 2019 IB&P B.V.
    Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring. Ook handig: de sitemap